Vi hjälper dig med renoveringar, ombyggnader och mycket mer

Oavsett vilken typ av renoveringar eller ombyggnader det än gäller kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

img

Stora byggprojekt

Håller du på att bygga till, bygga om eller göra en rejäl renovering av ditt hus? Då behöver du bara ta kontakt med oss så kommer vi att ge dig den hjälp du behöver. Vi kan snickeribranschen innan och utan och har gedigen erfarenhet av den.

img

Mindre ombyggnader eller renoveringar

Du måste inte hålla på med ett stort byggprojekt för att kunna kontakta oss och söka hjälp. Vi ägnar oss nämligen åt samtliga möjliga varianter av byggprojekt. Även om det rör sig om ett litet projekt kan du därför ta kontakt med oss för att få den hjälp du behöver redan idag.

img

Tillbyggnader

Har du tänkt bygga till en altan eller liknande till ditt hus? Också detta och andra typer av tillbyggnader är något vi kan hjälpa dig med. Ta kontakt med oss när du än vill så kommer vi ge dig den hjälp du söker

img

Materialinköp och konstruktioner

Vi erbjuder inte bara hjälp med själva byggandet. Vi kan nämligen guida dig genom hela byggprocessen om du så önskar. Detta inkluderar allt från inköp av material till konstruktioner.