Vilka är vi?

Vi är ett snickeri som finns i Göteborg. Vi hjälper dig med allt kring bygg och snickeri som du kan tänkas behöva hjälp med. Detta inkluderar allt från ombyggnader till renoveringar och tillbyggnader. Genom att ta hjälp av oss försäkrar du dig om att allt arbete kommer utföras på rätt sätt och gå rätt till. Ta kontakt med oss redan idag via något av våra kontaktformulär så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Våra snickare har gedigen erfarenhet av branschen

Samtliga av våra snickare har en gedigen erfarenhet av branschen. De har samtliga jobbat som snickare i flera år och kan branschen utan och innan. Inte nog med att de har mycket arbetserfarenhet, de är samtliga dessutom utbildade till snickare. Du kan därför känna dig trygg i det faktum att vi är en snickerifirma som vet vad vi gör. Inga byggnadsprojekt är därför för komplexa för oss. Oavsett vad du behöver hjälp med gällande bygg behöver du bara kontakta oss.

Några av våra projekt

Våra priser tillhör branschens bästa

Du behöver inte sitta på en mindre rikedom för att kunna söka hjälp hos oss. Vi erbjuder nämligen några av de bästa priserna inom branschen. Innan vi påbörjar bygget kommer vi och besöker dig, lyssnar på vad exakt det är du behöver hjälp med samt gör en prisbedömning. Är du nöjd med vårt pris sätter vi sedan i gång att arbeta så fort vi bara kan.